PEER SWINKELS

De kunst van het ondernemen anno 2019

Nederlands

English

Met ontzettend veel plezier kijk ik terug op mijn TED talk in Veghel. Het was een geweldige ervaring. Het meeste bijzondere vind ik vooral de weg naar de TED talk toe. Het heeft me zeer geholpen om mijn eigen visie echt scherp te krijgen. Daarnaast dwingt een TED Talk je ook om deze visie op een pakkende manier over de bühne te krijgen. De tijdsinvestering in een TED talk levert echt iets op. En als je dan eenmaal op dat podium staat dan geeft dat een groot gevoel van voldoening. Dank aan de hele organisatie. Een reis en een dag om niet te vergeten.

Peer Swinkels

Leider, Bierbrouwer, Oprechte interesse, Niets is onmogelijk, Lef, Toegankelijk, Doorzetter, (Te) hard werken, Familieman, Grote dromen, nuchtere aanpak.

Niets is onmogelijk. Dat geloof zit diepgeworteld in de werkwijze van Peer Swinkels, CEO van Royal Swinkels Family Brewers. Peer combineert grote dromen met een nuchtere aanpak en een ongekend doorzettingsvermogen. Hij maakt onderdeel uit van de Brabantse brouwersfamilie Swinkels; als telg van de 7e generatie zit het ondernemerschap inmiddels al 300 jaar in het DNA van de familie. 

Peer is afgestudeerd Econometrist aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en deed als student-assistent ervaring op bij KPMG en Erasmus Food Management Instituut. Hij startte zijn loopbaan in 1999 als Brand Manager bij Unilever. In 2003 keerde hij terug naar de brouwerij en begon zijn carrière bij Royal Swinkels Family Brewers als directeur Marketing en Productontwikkeling. Drie jaar later maakte hij de overstap naar directielid, waar hij de rol van Chief Commercial Officer bekleedde. Sinds april 2019 is Peer aan zijn ultieme missie begonnen: als CEO de familiebrouwerij nog mooier doorgeven aan de volgende generatie.

Peer is als bestuurslid en commissaris betrokken bij diverse andere organisaties. Ook daar kenmerkt hij zich door zijn toegankelijkheid en oprechte interesse voor de mensen om hem heen. Op basis van goede persoonlijke relaties stuurt hij op scherpe zakelijke resultaten.  Altijd met een knipoog naar de eigenwijze ondernemersgeest van de Familie Swinkels.

TEDxVeghel

INFO@TEDXVEGHEL.NL

Copyright ©2019 All rights reserved