MARC TEERLINK

Kunstmatige intelligentie in een realistisch perspectief

Nederlands

English

Ted talks are all about big ideas worth spreading. It was an honor to be invited to speak at TedxVeghel. It’s  theme “ Change” is uniquely aligned to  my vision on the how artificial intelligence will impact the future of work. There are opportunities and heavy  choices that we as – society, lawmakers, educators, employers, families – will have to make.  Supporting the message of Change, the speakers, audience, coaching and venue were alive with excitement, energy and exchanges making  this a most memorable event.

Marc Teerlink

Corporate Serie-ondernemer, Trotse Vader, Zeiler, Foodie, Wereldburger, Vliegende Nederlander & Alpha Nerd

Dr. Marc Teerlink mba/mbi is een gerenommeerde bedrijfs- en opinieleider, met een uitzonderlijke staat van dienst als serie-ondernemer binnen bedrijven. Hij inspireert, coacht en leidt organisaties door uitdagingen om te zetten in kansen voor innovatie, resultaten transformeren data in dollars.

Drie kernbegrippen die zijn carrière context geven:

 

Fast Change Thinker – AI Realist & Data Dreamer:

Marc richt zich op bedrijfsvisie en -strategie, het herkennen en benutten van de nieuwste technologieën, met data als enabler voor digitale transformatie van bedrijven over de hele wereld, door middel van Innovatie, Data Monetization, Kunstmatige Intelligentie en Machine Learning technologieën. Naast zijn huidige wereldwijde rol voor SAP, waar hij de strategie en visie voor intelligente technologieën bepaalt, was Marc IBM Watson’s Chief Business Strategist tijdens IBM’s eerste jaren van AI.

 

Pionier op het gebied van digitale transformatie:

Tijdens zijn tijd bij IBM heeft Marc een reeks succesvolle transformatieprojecten gerealiseerd, met een succesvolle staat van dienst op het gebied van analytisch gestuurde verkoop- en marketingtransformatie voor klanten van toonaangevende bedrijven in
retail- en consumentenproductenindustrie,
financiële dienstverlening,
gezondheidszorg,
horeca en
telecommunicatiesector.
Voor IBM bouwde hij expertise op als bankier, business manager, consultant en “change leader” in maar liefst negen landen verspreid over drie continenten.

 

Corporate Start-up Executive & Mentor:

Marc is erg actief in de start-up gemeenschap als een angel investeerder, mentor en lid van de raad van bestuur waar hij als business en thought leader gezien wordt.
Zijn enorme staat van dienst in het transformeren van bedrijven weet hij te combineren met een no-nonsense executie, zelfs als verandering onoverkomelijk lijkt. Hij is een mondiale business onderzoeker en beschikt over de jaarlijkse benchmark cijfers van internationale business schools van topniveau. Hij consolideert de geleerde lessen en best practices van meer dan 1680 bedrijven. 


TEDxVeghel

INFO@TEDXVEGHEL.NL

Copyright ©2019 All rights reserved