AL HET NIEUWS OVER TEDXVEGHEL

Laatste nieuws

Keynotespreker Boudewijn Boots speelt “thuiswedstrijd”

21.08.2019   Hoewel hij al geruime tijd niet meer in Veghel woont, is hij hier nog regelmatig te vinden. De Noordkade en de Blauwe Kei zijn hem niet geheel vreemd, maar een compleet lege Koekbouw was een openbaring voor hem.   De roep van de zee Normaliter...

Lees meer

Antoinette van de Water achtste spreekster TEDxVeghel

De derde editie van TEDxVeghel wordt gehouden op Werelddierendag. Deze spreekster die op haar zevende een “businessplan” schreef om haar ouders te overtuigen dat ze wist waar ze aan begon toen ze een hondje wilde, is een vrouw die van woorden maar nog meer van daden houdt.

Lees meer

‘West ontmoet Oost’ in episch centrum Veghel

Nu is het hoog tijd om twee Nederlanders die furore maken in een ander deel van de wereld aan te kondigen. Belinda van Valkenburg en Michiel Bakker zijn spreker 5 en 6 van TEDxVeghel/Meierijstad. De een komt vanuit Mountain View ingevlogen, de ander vanuit Brooklyn New York. De west kust van de VS ontmoet de oostkust in Veghel Meierijstad.

Lees meer

‘Kan niet’ bestaat niet voor spreker TEDxVeghel

Robert Dingemanse, CEO PAL-V bekend van de vliegende auto, is de vierde spreker tijdens TEDxVeghel op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. “Robert is een strateeg, een out of the box denker en ‘kan niet’ bestaat niet voor hem”, aldus de initiatiefneemster van TEDxVeghel Ellen Minkels.

Lees meer

Derde spreker TEDxVeghel is een zwaargewicht

Paul Verhoef is de derde spreker tijdens TEDxVeghel op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Eerder werden Rob van Eck en Jonas Rietbergen onthuld als de eerste twee sprekers van de derde editie van TEDxVeghel (Meierijstad).

Lees meer

Eerste twee sprekers derde editie TEDxVeghel bekend

Rob van Eck en Jonas Rietbergen zijn de eerste twee sprekers van de derde editie van TEDxVeghel (Meierijstad). TEDxVeghel vindt dit jaar plaats op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel.

Lees meer

Gemeente Meierijstad steunt TEDxVeghel

De gemeente Meierijstad wordt partner van TEDxVeghel in 2019. TEDxVeghel/Meierijstad kent op 4 oktober van dit jaar haar derde editie. Het thema van deze editie is ‘Change’. Na een landelijke streaming bij de tweede editie in 2017, zet de vrijwilligersorganisatie van TEDx, deze derde editie in op mondiale streaming. De gemeente stelt 15.000 euro beschikbaar.

Lees meer

TEDxVeghel

INFO@TEDXVEGHEL.NL

Copyright ©2019 All rights reserved