AL HET NIEUWS OVER TEDXVEGHEL

Laatste nieuws

BNR Nieuwsradio zendt gedurende TEDxVeghelMeierijstad uit op de Noordkade

BNR komt naar de Noordkade toe op 4 oktober!
Van 12.00 tot 14.00 uur wordt hét zakelijke nieuwsprogramma ‘Zakendoen’ live vanuit de Noordkade uitgezonden. ‘Zakendoen’ wordt gepresenteerd door Thomas van Zijl

'West ontmoet Oost in episch centrum Veghel

Nu is het hoog tijd om twee Nederlanders die furore maken in een ander deel van de wereld aan te kondigen. Belinda van Valkenburg en Michiel Bakker zijn spreker 5 en 6 van TEDxVeghel/Meierijstad. De een komt vanuit Mountain View ingevlogen, de ander vanuit Brooklyn New York. De west kust van de VS ontmoet de oostkust in Veghel Meierijstad.

'Kan niet' bestaat niet voor spreker TEDxVeghel

Robert Dingemanse, CEO PAL-V bekend van de vliegende auto, is de vierde spreker tijdens TEDxVeghel op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. “Robert is een strateeg, een out of the box denker en ‘kan niet’ bestaat niet voor hem”, aldus de initiatiefneemster van TEDxVeghel Ellen Minkels.

Derde spreker TEDxVeghel is een zwaargewicht

Paul Verhoef is de derde spreker tijdens TEDxVeghel op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Eerder werden Rob van Eck en Jonas Rietbergen onthuld als de eerste twee sprekers van de derde editie van TEDxVeghel (Meierijstad).

Eerste twee sprekers derde editie TEDxVeghel bekend

Rob van Eck en Jonas Rietbergen zijn de eerste twee sprekers van de derde editie van TEDxVeghel (Meierijstad). TEdxVeghel vindt dit jaar plaats op vrijdag 4 oktober in de Koekbouw én theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel.

Gemeente Meierijstad steunt TEDxVeghel

De gemeente Meierijstad wordt partner van TEDxVeghel in 2019. TEDxVeghel/Meierijstad kent op 4 oktober van dit jaar haar derde editie. Het thema van deze editie is 'Change'. Na een landelijke streaming bij de tweede editie in 2017, zet de vrijwilligersorganisatie van TEDx, deze derde editie in op mondiale streaming. De gemeente stelt 15.000 euro beschikbaar.

TEDxVeghel krijgt een vervolg: 'Het wordt een editie waar nog lang over wordt nagepraat'

TEDxVeghel keert op 4 oktober 2019 terug op de Noordkade in Veghel. Het wordt de derde editie van het aansprekende en inspirerende sprekersevent. Ellen Minkels is, net als de voorgaande edities, de drijvende kracht achter het evenement. "We zijn van lokaal naar nationaal gegaan. Nu gaan we van nationaal naar mondiaal", zegt ze vol ambitie.