Gemeente Meierijstad steunt TEDxVeghel

09.01.2019

 

De gemeente Meierijstad wordt partner van TEDxVeghel in 2019. TEDxVeghel/Meierijstad kent op 4 oktober van dit jaar haar derde editie. Het thema van deze editie is ‘Change’. Na een landelijke streaming bij de tweede editie in 2017, zet de vrijwilligersorganisatie van TEDx, deze derde editie in op mondiale streaming. De gemeente stelt 15.000 euro beschikbaar.

 

TEDx werkt samen met de Nederlandse ambassades en consulaten in de gehele wereld. De doelstelling om wereldwijd te gaan is al bereikt. Meer dan vijftien ambassades in de VS, Zuid-Amerika, Afrika, Europa en Azië hebben hun medewerking al toegezegd. Van Seattle, Washington, tot Pretoria, Brussel, Kopenhagen, Madrid tot aan Shanghai, de reacties van de Nederlandse ambassades en consulaten op dit event in Meierijstad zijn meer dan enthousiast. TEDx en Meierijstad gaan proberen om zich op 4 oktober mondiaal te positioneren.

 

‘Belichaming waar Meierijstad voor staat’

De wereld is onderhevig aan vele veranderingen en deze transformatie gaat snel, veel sneller dan velen kunnen bevroeden. De sprekers die op 4 oktober zijn uitgenodigd, hebben één ding gemeen: zij zijn van oorsprong Nederlands. Sommige wonen en werken nog in Nederland maar het merendeel heeft Nederland verlaten en is nu onderdeel van deze Change ergens in de wereld. Twee van de zestien sprekers komen oorspronkelijk uit Meierijstad maar wonen inmiddels al geruime tijd in China. “Ze zijn de belichaming waar Meierijstad voor staat: ondernemerschap met een brede visie op de maatschappelijke ontwikkelingen”, aldus de gemeente.

 

Nieuwe film

De gemeente Meierijstad wordt in alle marketinguitingen van TEDx meegenomen: niet alleen het logo maar ook de nieuwe film over Meierijstad wordt wereldwijd gestreamd. Ook heeft de gemeente de ruimte om stakeholders uit te nodigen om dit invite-only event bij te wonen.

TEDxVeghel

INFO@TEDXVEGHEL.NL

Copyright ©2019 All rights reserved